Säker och pålitlig vägtransportledning

Om oss

Toys Transporter AB är en väl etablerad vägtransportverksamhet som utför högkvalitativ vägtransportledning över hela Sverige. Hos Toys Transporter AB står ni som vår kund alltid i centrum oavsett om det gäller vägtransportledning, VTL, följebil, varningsbil, bud eller taxi. Vi åtar oss det mesta inom vägtransportledning och vi brukar säga att inget uppdrag är för stort, för litet eller för avvikande. Målet är alltid att se till att du som kund blir hundraprocentigt nöjd, genom att erbjuda riktigt bra tjänster till riktigt bra priser.

Så, oavsett vad ert behov är så ska du alltid höra med oss först! Ring oss på 0413-542090.

Toys Transporter AB grundades 2005 av Torkel "Toy" Jönsson då det helt enkelt behövdes en aktör som verkligen kunde erbjuda bra vägtransportledningstjänster. Under åren har vi aktivt jobbat med att tillhandahålla en välmående verksamhet, byggd på en tydlig grund av erfarenhet och kvalitet.

Mer än 30 års erfarenhet i branschen har gjort det möjligt för oss att bygga ett väl fungerande nätverk av samarbetspartners såväl som att kvalitetssäkra vår verksamhet genom olika auktoriseringar, certifieringar och policys. 

...då kanske det inte är så svårt att förstå varför kunder med mycket högra krav och kompetent och välmeriterad personal söker sig till Toys Transporter!

Torkel "Toy Jönsson"
VD/Grundare

Tel: +46(0)707-85 97 60
E-post: [email protected]

Vill du jobba hos oss? - Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!

Vi söker ständigt efter bra personal, så om du skulle vara intresserad av en framtid hos oss så kan du börja med att fylla i formuläret och skicka in en jobbintresseanmälan, så återkommer vi så fort vi kan.


(Lämna tom)

Välkommen

Välkommen till Toys Transporter AB! Vi tillhandahåller vägtranportledning, vägtransportledare, följebil, varningsfordon, Taxi, bud och utbildning inom VTL.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur vi kan göra ett bra jobb åt er!

Kontakt

Toys Transporter AB

Åkerivägen 17
241 38 Eslöv

Tel: 0413-542090

E-post: [email protected]

Nyhetsbrev

Länkar

Hör av er till oss för kostnadsfri genomgång av ert behov!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)